OOK U KUNT KIJKERS EN KOPERS OVERTUIGEN

Diensten

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw woning zijn? Nodig onze vastgoedstylist uit voor een kennismakingsgesprek.

 

VASTGOEDSTYLING

Hoe u uw woning aan potentiële kopers laat zien is essentieel voor een succesvolle verkoop.
De presentatie maakt het verschil tussen verkopen voor de beste prijs en lange tijd te koop staan. Een vastgoedstylist inschakelen om uw woning verkoopklaar te maken is dus een verstandige keuze.

WONINGFOTOGRAFIE

De foto’s van uw woning moeten een goede 1e indruk maken op zo veel mogelijk kijkers. Daar heeft u slechts enkele seconden voor. Professionele woningfotografie brengt uw woning goed in beeld. Gecombineerd met vastgoedstyling, kunt u kijkers overtuigen uw huis te bezichtigen.

MEUBELVERHUUR

Leegstaande woningen staan vaak lang te koop of te huur. Ze zijn sfeerloos en de ruimtes zijn moeilijk in te schatten. Een tijdelijke complete inboedel spreekt ter verbeelding en brengt sfeer in de woning (met echte meubels en accessoires).

PROBLEEMANALYSE WONINGPRESENTATIE

Overweegt u de vraagprijs te laten zakken, omdat uw woning te weinig kijkers heeft en de verkoop langer duurt dan gedacht? Deze analyse richt zich op de presentatie en kan u duizenden euro’s besparen! Met het advies kunt u uw woning succesvoller in de markt zetten.

ASSISTENTIE OPEN HUIZEN-DAG

Meedoen aan een open huizen-dag kan best spannend zijn. Wat als er heel veel mensen komen? U kunt niet overal tegelijkertijd zijn. Onze vastgoedstylist is opgeleid om de voordelen en mogelijkheden van een woning te zien en kan u dus uitstekend helpen bij het rondleiden van potentiële kopers.

 

Ja, ik wil een kennismakingsgesprek
(gratis een vrijblijvend)